Ontdek NuBuiten

Experience NuBuiten

"Buitengewoon Genieten" met onze producten én het kundige advies van onze specialisten. Kom langs in het Experience Center in Hardinxveld-Giessendam, dè plek voor advies en inspiratie op het gebied van buitenleven en buitenspelen!

hello banner background image
block background
10.000 m² aan inspiratie

In ons Experience Center van meer dan 10.000m² kun je een groot deel van onze producten bekijken en ontdekken. Het is dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven en buitenspelen.


Ma. t/m Vr. 08:30 - 17:00 uur

Zaterdag 09:00 - 15:00

Zon- en feestdagen Gesloten


Giessenzoom 15

3371GJ Hardinxveld-Giessendam

Routebeschrijving
block background
Specialistisch advies

In het Experience Center zijn altijd medewerkers van NuBuiten aanwezig om je te adviseren omtrent je eventuele aankopen.

De deskundigheid van onze medewerkers staat hoog in het vaandel, en de kennis van de producten, als ook de diverse mogelijkheden op het gebied van maatwerk oplossingen is altijd up-to-date.

Met een mooie winkel in Hardinxveld-Giessendam én een uitgebreide webwinkel bieden we u alles op het gebied van buitenleven & buitenspelen!

Afspraak maken

Een greep uit de showmodellen

We tonen je graag de nieuwste buitenverblijven, vertellen u meer over onze houtsoorten of helpen u bij het kiezen van een geschikte schutting. 

Proef sfeer en bekijk op locatie onze buitenverblijven, schuttingen, sierbestrating, vlonderplanken, picknicktafels en overige tuinproducten

Daarnaast hebben we een groot assortiment douglashout, tuinhout, hardhout, deuren, ramen en bevestigingsmiddelen t.b.v. blokhutten en buitenverblijven op voorraad in Hardinxveld. 

Advies

Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om passend advies over uw tuinproject of buitenverblijf te geven.
Wilt u zeker zijn van een specialist die direct beschikbaar is? Dan raden we u aan om vooraf een afspraak te maken.

085-8883720 (optie 2)

Hier vind je ons ook

block background
Bezoek Appeltern

NuBuiten werkt samen met De Tuinen van Appeltern; het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Bezichtig onze overkappingen in Appeltern en geniet ondertussen van de prachtigste showtuinen.  

Lees meer
block background
Bekijk onze projecten

We plaatsen al vele jaren met plezier onze blokhutten en buitenverblijven. Wilt u zelf een project laten plaatsten of een kijkje nemen bij een van onze projecten? Neem contact op met één van onze medewerkers voor een afspraak of offerte.

Lees meer