Bezorgen en levering

Groot Transport

Hardhout.nl brengt de bestelling graag bij je thuis! Hieronder lees je hoe dit in zijn werk gaat voor grote producten.

hello banner background image

DE LEVERAFSPRAAK

Houd rekening met de leverafspraak

De leveringen van grote producten (voornamelijk hout en stenen) gebeuren met speciaal hiervoor ingerichte vrachtwagens. De dekking (om elke dag overal te kunnen leveren) van vervoerders met deze vrachtwagens in de Benelux is lang niet zo groot als bij de pakketbezorging.

Wij werken met verschillende vervoerders samen om de dekking zo groot mogelijk te maken en je een zo scherp mogelijke prijs te kunnen bieden. De vervoerder probeert zo efficiënt mogelijk de leveringen in te plannen. Hierdoor is er niet altijd een keuze in tijdstip van aflevering.

Niet thuis?

Het is een zeer kostbare aangelegenheid om een trailer met hout of steen op een nieuw tijdstip te laten leveren. Daarom heeft het onze voorkeur om de levering alsnog uit te voeren wanneer je niet thuis bent. Uiteraard in overleg en alleen wanneer de levering is betaald. Wanneer er een nieuwe leverafspraak gemaakt moet worden, worden de kosten aan je doorberekend.

BETALEN

Vooraf betalen met bankoverschrijving

Wanneer je hebt gekozen voor bankoverschrijving, maak deze dan direct na ontvangst van je orderbevestiging over. Dat zorgt ervoor dat de levering niet vertraagd. Je bestelling wordt pas in behandeling genomen wanneer de betaling is voldaan. Dit is niet van toepassing wanneer je een overeenkomst hebt met NuBuiten als zakelijke klant.

Overige betaalmogelijkheden

Voor een snelle levering kies je voor iDeal of een van de andere betaalmethoden die je in het bestelmenu vindt.

Betalen bij levering met Pin of Cash

Wanneer je hebt gekozen voor pin of cash bij levering, zorg dan voor voldoende cash of pin limiet. Wanneer je niet kunt betalen, moet er een nieuwe leverafspraak worden gemaakt. De kosten voor deze extra levering worden dan aan je doorberekend.

EEN GOEDE VOORBEREIDING

TOEGANGSWEG

Toegangswegen dienen voorzien te zijn van een verhard stenen pad. Indien de woning niet toegankelijk is, wordt er geleverd tot het punt waar de vervoerder kan komen.

LOSPLAATS

Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanwijzen van een beschikbare plek voor aflevering (hoogstens tot de drempel, eerste deur op de begane grond), zodat onwenselijk situaties worden voorkomen.

BERGING

Je bent persoonlijk verantwoordelijk voor het op eigen terrein brengen en opslaan van de goederen. Eventuele schade van de vervoersmiddelen bij de leverplek zijn je eigen verantwoordelijkheid.